Wij investeren onze tijd liever in de winkel dan in cijfers’

Heb je één keer vlees gehad van Slagerij Wim van den Tillaart, dan wil je niet anders. Vers. En dat proef je. Niet voor niets dat de mensen uit Erp prat gaan op hun slagerij, waar overigens een kleine 20 (!) mensen werken. En niet voor niets dat veel mensen van buiten het dorp hun vleeswaren in Erp halen.

Wim van den Tillaart

Wim van den Tillaart
eigenaar

Hoe ziet jouw samenwerking met Biemans eruit?

“Die is vrij intensief. Mijn vrouw en ik zijn mensen van de praktijk. We investeren onze tijd liever in de winkel, de producten en het contact met klanten dan in cijfers. Met Biemans die met zijn kantoor tegenover onze winkel zit, gooien we de administratie daarom bijna letterlijk over de schutting.”

Heb je dan wel inzicht in hoe je er voor staat?

“Ja, hoor. Voorheen kregen we een keer per maand een rapportage op papier. Dan wisten we precies hoe we ervoor stonden. Sinds kort zijn we overgestapt op Visionplanner, de online variant zeg maar van de papieren mappen. Daarmee hebben we op ieder moment inzicht in de cijfers. Bevalt prima. Het is veel overzichtelijker. Professioneler ook.”

Hecht je aan professionaliteit?

“Ja. Wat ik doe, wil ik goed doen. In ons geval is dat het slagersvak. Maar goed: we zijn naast slager ook ondernemer. Dan ligt ook personeelszaken op je bord, heb je met veranderende wet- en regelgeving te maken, met contracten, met bedrijfsopvolging, enz. Op al die vlakken hebben we Biemans als adviseur. Dat geeft zekerheid en dus rust. Het slagersvak zelf, en zeker op de manier waarop wij het invullen, met verse ingrediënten, is al dynamisch genoeg.”

Zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Ja. Wij ervaren het als heel prettig dat de mensen van Biemans zo betrokken zijn bij ons bedrijf. Dat je zo makkelijk binnen loopt. En dat het niet altijd direct over cijfers gaat, maar dat ze ook in jou geïnteresseerd zijn. En dan bedoel ik ook echt geïnteresseerd. Er is een klik. En dat voelt goed. Ik weet niet of alle ondernemers dat met hun accountant en adviseur hebben, maar als dat niet het geval is, dan ken ik er nog wel een …”

Benieuwd naar wat we
voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze diensten & aanpak

Begin met typen en druk op enter om te zoeken