Newbase en Biemans accountants en belastingadviseurs sluiten partnerovereenkomst

Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe vormen om onze dienstverlening beter aan te laten sluiten bij de verwachtingen van onze klanten, zijn we een samenwerking aangegaan met Newbase. 

Newbase heeft online bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven met handelsactiviteiten of projecten uitvoeren. De software werkt naadloos samen met Basecone (online scan en herken) en Twinfield (online boekhouden). Eerst worden de facturen gescand en daarna de boekingen gedaan in Twinfield. Newbase is een logische vervolgstap om de aanvullend bedrijfsprocessen te automatiseren. Tevens heeft deze oplossing de mogelijkheid om documenten en klantgegevens uitgebreid vast te leggen in het CRM systeem.

Oscar Hofs directeur en accountant bij Biemans Accountants is heel tevreden met de samenwerking. “De software van Newbase sluit heel goed aan bij onze klanten die groeien, of die aan facturatie alleen niet genoeg hebben. Zo kun je in dit systeem bijvoorbeeld uren gaan vastleggen, een projectadministratie voeren en voorraad en logistiek bijhouden.”

Meer weten over de samenwerking neem contact met ons op.

Harold Timmer – CEO Newbase en Oscar Hofs – Directeur Biemans Accountants en belastingadviseurs

Begin met typen en druk op enter om te zoeken